Jedva stižem

Pored svih obaveza i briga koje imam u životu, na žalost ne stignem da pišem redovito postove i za ovaj blog i web stranicu. Nikako da uskladim sve to. Ali nadam se da će se uskoro srediti nešto i po ovom pitanju.

Na vrtu zadnjih dana i tjedna uglavnom mi se sve svodi na čupanje korova oko posađenog povrća i cvijeća. Nisam puno posadio, tek toliko da imam nešto. A i nekako zbog tih briga i obaveza koje me okupiraju u životu, na žalost ne stignem da se svemu posvetim onoliko koliko bih želio. Ali kako sam iznova početnik u vrtlarstvu, nemam još nekog iskustva. I sve radim po sjećanju iz djetinjstva. Pa mi je potrebna obnova znanja. Za sada sam posadio nešto paradajza, paprike, luka i graha. A i neke špine, margarete i krizanteme. Koje bih volio da odnesem za blagdan Svi sveti na grob roditeljima i nećaku. Naravno ako uspijem to cvijeće uzgojiti do tada. Jer nemam baš iskustva u tome. Jer ovo je prva godina u kojoj pokušavam sam uzgojiti na tom komadu zemlje nešto. A također sam zadnjih tjedna počeo da uređujem dio vrta na kojem bih želio da na jesen ili rano proljeće iduće godine posadim neke grmove aronije, brusnice, borovnice i ogrozda. Prvenstveno iz znatiželje da vidim kako se ti grmovi uzgajaju i naučim se ih uzgajati. A što ću još da uzgajam, vidjet ću s godinama. Jer trebati će mi još nekoliko godina da taj komad zemlje odvedem u neki red.

Ujedno bih ponovo u ovom postu oglasio da sam spreman da iznajmim dio vrta nekome koji je voljan da si sam pokuša uzgojiti neko povrće. Jer pošto je vrt dosta veliki, ne mogu ga sam održavati. Naravno imaju prednost oni koji nemaju nigdje da i uzgoje nešto od povrća. Pa, ako ima netko iz Varaždina željan da se okuša u vrtlarstvu neka mi se javi na adresu elektronske pošte, koju može naći u kontaktima.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav

Crna svjetlost

Oglasi
  1. Komentiraj

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s

Lisa Jakub

Writing about what happens when we stop acting

draw and shoot

Shooting photographs, drawing lines...

medievalbooks

Erik Kwakkel blogging about medieval manuscripts

Writers for Calais Refugees

Reception conditions for the refugees in Calais are worsening and there is an increasing death toll of refugees attempting to cross the channel from Calais to Dover. People are getting together all over the UK to send basic aid, that is not being provided in the holding camp in Calais. Writers are in the unique position to be able to express their concerns about the situation that the state does not seem to share.

busy mockingbird

a messy collection of art projects, crafts, and various random things...

The Fujifilm Blog

We love pictures, like you!

The Insatiable Traveler

Live Your Life. Embrace Adventure. World Travel | Award-winning Photography| Inspiration | Tips

Matrix World

U potrazi za Znanjem i Istinom

Svjedočanstva & Vjera

Bez svjedočanstva nema vjere

CRTICE IZ SVAKODNEVNOG ŽIVOTA

Poezija i proza su riječi koje dolaze iz najskrivenijeg kutka ljudskog bića... @Copyrights by D.HORVAT

The WordPress.com Blog

The latest news on WordPress.com and the WordPress community.

KNJIŠKI frikovi

Mi smo Frikovi! Iz različitih smo gradova – Bjelovara, Rijeke, Zadra, a pored toga što smo svi tinejdžeri zajedničko nam je još nešto: ludi smo za knjigama! :)

Knjigom do zdravlja

Za sve moguće nuspojave i indikacije koje se mogu pojaviti kao posljedica čitanja ovog bloga, obratite se svom knjižničaru ili knjižničarki!

The Digital Lightroom

Photography Competition

mihaela desing

desing, porfolio,

#ZETredizajn

Sociologija dizajna - Projekt

Ivanov blog - Ljubav je pjesma

Ljubav je pjesma, je stih.

%d bloggers like this: