Fotografija

Još jedan od mojih hobija, koji sam zadnju godinu dana dosta zapostavio, jest fotografija. Ljubav prema fotografije valjda sam naslijedio od pokojnog oca, koji se je isto bavio tim istim hobijem. I od malena sam pomalo učio od njega. Ali tek sada u zrelijoj dobi i nakon smrti oca sam počeo polako da se bavim tim hobijem.

I od oca sam naslijedio nekoliko starih foto aparata, a i jedna digitalni foto aparat. Sa kojim sam polako počeo da učim se iznova o fotografiji. Ali taj foto aparat nije nije neki posebni. I stari je negdje malo više od 10 godina. Tako da na žalost zbog njegove starosti sam dosta ograničeni. Ali ipak uspijevam snimiti sa njime neke koliko toliko dobre fotografije. I kako izgleda, nekako mi ide dobro ulična fotografija. Posebno mi je omiljena tema snimanje performera na Špancir festu, koji se odvija svake godine krajem mjeseca kolovoza.

Kako sam malo prije napisao, zadnjih godinu dana sam na žalost zapustio taj hobi zbog poslovnih i privatnih obaveza. A i kako sam se prošle godine uspio konačno zaposliti na duže vrijeme, te kako sam počeo da rješavati neke zaostale probleme, ponadao sam se da ću krajem prošle godine da ču uspjeti da krenem u nabavku nekog novog foto aparata. Ali kako su ponovo počele neki financijski i zdravstveni problemi, morao sam odgoditi kupnju na ovu godinu. I nadam se da ću konačno uspjeti u tom naumu. Jer stvarno bih volio ponovo se počnem baviti ovim lijepim hobijem. A da li ću uspjeti, pokazat će vrijeme. Jer ima još nekih problema koje prije toga moram nekako riješiti.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s