Grad u kojem anđeli spavaju

Živim u prekrasnom gradu Varaždinu, gradu baroka, cvijeća, mladih, bicikala i anđela koji u njemu spavaju. Ovaj anđeo je snimljeni na poznatom varaždinskom groblju na jednom nadgrobnom spomeniku. A fotografija iz prijašnjeg posta je snimljena u gradu iza Franjevačke crkve. I djelo je jednog varaždinskoga umjetnika i muzeja anđela.

Zadnjih nekoliko godina u Varaždinu se razvija brend anđela koji u gradu spavaju. Što mi se jako sviđa, jer kad vidim ovaj svoj grad, imam dojam ponekad da stvarno u njemu i anđeli spavaju. I za kojim sam ponekad tragao sa svojim foto aparatom. Jer anđeli su predivna stvorenja koja nas čuvaju na svakom koraku. I koja ponekad osjećam u svojoj blizini. I nadam se da ću ih više uskoro još pronaći da ih pokušam snimiti.

Varaždin je također i grad bicikala. Jer gotova nema varaždinca koji se bar malo ne provoza tijekom godine biciklom. A i dosta varaždinca biciklom ide na posao i obavlja svoje životne obaveze. A i grad je pun mladih, koji dolaze u grad da pohađaju razne srednje škole i studenata, koji pokušavaju završiti neki od varaždinskih fakulteta. A predivno cvijeće krasi njegove ulice i balkone.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s