Podijelimo iskustvo

Osim što ću i dalje pokušati pisati o užicima čitanja i dijeliti sa vama o iskustvu čitanja romana, te o mojim pokušajima snimanja fotografije i dijeljenju sa vama nekih fotografija koje sam već snimio ili ću ih snimiti, pokušati ću pisati i malo o svojim doživljajima i iskustvu uzgoja povrća, cvijeća i nekog voća. Jer vrtlarstvo je zadnjih godina postalo još jedna moja strast i hobi.

Još uvijek se smatram početnikom u vrtlarstvu i uzgoju povrća, cvijeća i sličnog. Mada je vrtlarstvo dio mog života. I od kada znam za sebe u mojoj se je obitelji uzgajalo povrće, cijeće, pa i neko voće. I stoga sam odlučio unazad nekoliko godina ponovo ispočetka da se bavim uzgojem nekog povrća. I dovodim taj komad zemlje u neki red. Naravno i razlozi koje sam pisao u prijašnjim postovima, a i nadam se da ću pisati i u idućim postovima.

Jer želja mi je da podijelim sa svima vama koje interesira vrtlarstvo i uzgoj povrća, cvijeća i ostalog bilja. I da kroz ovaj blog izmijenimo iskustvo u uzgoju biljaka. Jer u ovih nekoliko godina sam shvatio da je uzgoj povrća, unatoč svim mukama koje donosi nešto predivno. I taj užitak, kada nakon muke oko uzgoja možeš uživati u povrću koje si sam uzgojio. I za koje sam znaš kako je uzgojeno, dok ovo kupljeno u nekom trgovačkom centru nikad nisi siguran kako je uzgojeno.

Ujedno bih želio da ovim putem na ovom mjestu zamolim sve vas koji me možda čitate iz Varaždina prenesete informaciju svim svojim poznanicima i prijateljima koji su željni da se okušaju u uzgoju nekog povrća, a nemaju prilike gdje bi to mogli ostvariti da mi se jave. Moju adresu elektronske pošte možete naći u oglasniku, a i broj telefona. Te ako ste me željni kontaktirati na broj mobitela, da mi se jave nakon 16 sati radnim danom.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s