O pisanju bloga

Osim ovog bloga kojeg pišem, pišem još jedan blog pod istim imenom. A nalazi se na web adresi:

http://blog.dnevnik.hr/crnasvjetlost

U ovih skoro dvije godine pisanje ovih blogova mi je pružilo jedno lijepo iskustvo. Preko njih, a posebno putem ovog starog bloga upoznao sam divne ljude, sa kojima sam izmijenio puno lijepih iskustava. Mada ih nikad u stvarnom životu nisam nikad upoznao, ali sam preko njihovih blogova i komentiranje, kako njhovih, tako i mojih postova, stekao da su divni ljudi.

Na žalost, bilo je i loših iskustava, ali o njima ne bih puno. Naravno, ne možeš izbjeći da se pojavi neki genijalac ili više njih koji će ti zagorčiti blogerski život. Ali uglavnom mi je pisanje bloga jedno lijepo iskustvo. I donijelo mi je jedno lijepo iskustvo. A da ne pišem i o tome da me potiče na razvijanje kreativnosti. Jer bez kreativnosti i razvijanja kreativnosti, ne može se pisati blog.

Također, pisanje bloga me potiče i na pismeno izražavanje. Ponekad mi se čini da se bolje izražavam pisanjem, nego govorom. Nekako izgleda da sam se za sada našao u tom pisanju raznih tekstova za blog. Ne želim pisati loše o ostalim oblicima bloga, ali ovakav način pisanja i održavanja bloga mi je nekako puno bolje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s