Stjecanje znanja

Ovih dana nekako dosta sam posvećen usavršavanju nekog novog znanja. Neki dan sam se učio kako pripremiti neku tikvicu koju sam uzgoji si na vrtu. I na kraju je ispalo jestivo. I nisam imao nekih zdravstvenih problema nakon toga. Ali unatoč svemu ipak ću morati da usavršim to znanje u pripremi tih tikvica. A i u ostatku kulinarstva. Jer kako sam polako počeo da svake godine sve više povrća uzgajam, tako se polako počinje javljati i potreba da se odvažim i krenem u kulinarske vode i da se naučim pripremati ta neka jela od povrća. Jer ipak će to povrće morati netko i da pojede. A u ovom slučaju to sam ja. A možda i sestra ako navrati u Varaždin.

Danas sam bio na nekoj radionici kako pisati životopis. I tu sam došao do nekih novih informacija o tome kako pisati molbu i životopis za posao. Pošto sam prisiljen da tražim novi posao, moram malo i dovesti u red taj svoj životopis. A i potaknulo me je i to da u Europass-u počnem pisati novi životopis. Da i taj oblik pisanja životopisa se naučim koristiti. Jer to je u današnje vrijeme dobro znati.

Nedavno sam silom prilika si morao nabaviti i neki novi kompjuter, mislim da je to neki oblik tableta. I kako je došao sa najnovijom inačicom Windowsa, konačno da se i taj operativni sustav naučim koristiti. A i da ga koristim. A i preko njega koristiti neke društvene mreže i aplikacije. Mada se još uvijek mučim oko toga da savladam kako sve to koristiti, ipak se nadam da ću uspjeti i to savladati. Jer ne će biti naodmet znati koristiti te aplikacije i nikad ne znaš gdje će ti poslužiti.

Na žalost, zbog lošeg vremena zadnjih dana, ne mogu se posvetiti vrtu koliko bih želio. Zbog čega sam žalostan. Jer ne mogu se posvetiti se njemu onoliko koliko želim. A hvala bogu ima i previše posla na njemu. A i učiti se i vidjeti kako uzgojiti neko povrće, cvijeće ili što li već. A zadnjih dana sam počeo da si kod kuće uzgojim neke sadnice neke tikvice. I sve su mi skoro niknule. I sve su mi veće. Tako da je samo pitanje dana kada ću ih morati presaditi na vrt i da vidim kako će ovaj način mi pomoći da iz sjemena uzgojim neko povrće ili što li već. I u vrtu ima uvijek nešto novo za naučiti kako uzgajati, što ti ne uspijeva i tako dalje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav i hvala na posjeti

Crna svjetlost

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s