Nevolja ne dolazi sama

Kako sam dobio ovu bakteriju, na žalost nikad ne ću saznati. Jer koliko sam čuo, može se zaraditi na razne načine. I svako traženje mjesta gdje sam se zarazio ovom bakterijom je spekulacija.

Ali istina je da sam je nekako negdje zaradio i da se sa njom sada neko vrijeme moram hrvati. Naravno da ću je se riješiti i ozdraviti. Ali ostaje gorčina da sam tu bakteriju na žalost negdje pokupio.Naravno, ja osobno sumnjam na posao, jer sam radio sa mesom. I u ovih nekoliko tjedna koliko sam radio tamo osjetio sam smrad mesa. Da lije to znak nekog problema sa mesom ili ne, ali ipak sam ga osjetio.Jer nikad prije nisam osjetio gdje sam došao u susret sa tim mesom da tako može smrdjeti.

Ada stvar bude ljepša, danas su me obavijestili iz te firme u kojoj da pošto sam već drugi tjedan na bolovanju ne će mi produžiti ugovor. Nakon čega sam malo ostao zatečen, mada sam nekako predosjećao da bi se to moglo dogoditi. Te sam se malo raspitao i saznao da mi se ne može dati otkaz po zakonu kada sam na bolovanju.Ali očigledno je da u ovom slučaju zakon nije na mojoj strani. Mada je firma obaviještena o mogućem problemu, ali ni to nije ništa značilo.

Tako da na kraju ne znam što bih rekao na sve ovo. Samo znam da ovu bakteriju nisam želio, i da zbog nje moram na bolovanje. Ali izgleda da ni to nema puno značenja. Bolest ne pita tko si i što si, kad joj puhne u glavu ona te zgrabi i ti se moraš sa njom hrvati ona kako znaš i umiješ. A što ću sa ovim poslom nakon ovoga vidjeti ću. I morati ću se savjetovati sa nekim.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav

Crna svjetlost

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s