Nemirna godinama

Ovu godinu mogu nazvati da mi je bila dosta nemirna godina. Ne ću reći burna, ali svakako je bila nemirna. I poslovno, i privatno i zdravstveno. To je ukratko rezime ove moje 2018. godine.

Nakon što sam krajem 2017 godine obavio operaciju žučnog kamenca, te dao otkaz u jednoj firmi, ova godina mi je počela bez posla. Ali srećom brzo sam našao posao u jednom skladištu. Iz kojeg su me doslovce kolege, a i šef otjerali svojim ponašanjem i uvredama. Vrijeđajući čak i moju majku. A da ostale psovke ne spominjem, jer su mi i dan danas odvratne i imam traumu od toga. A i da ne spominjem bezobrazno nisku plaču. Ali ubrzo sam našao posao u nekoj trgovini, u kojoj su me držali nekih mjesec dana. I nakon koje sam skoro dobio srčani infarkt kada sam vidim plaču. Ali nakon nekoliko mjeseci našao sam si posao u jednoj prehrambenoj industriji. I oni su me otjerali kao odbačenu prljavu krpu, kada sam bio prisiljeni da odem na bolovanje, jer sam nekako negdje pokupio neku bakteriju. Tako da se i ova godina završava bez posla i lošeg zdravlja.

Zdravlje mi je i ove godine bilo u banani. Na proljeće sam morao prohodati neku prehladu ili što li već, jer nisam mogao doći do doktora. Ali sam preživio. Da bih na kraju osmog mjeseca mi opet pozlilo da sam završio na hitnoj, jer su doktori mislili da imam srčani infarkt, kada sam vidio kakvu sam plaču dobio i kako su me u onoj trgovini izigrali. Ali na kraju je ispalo da sam valjda imao dispneju ili kako se već zove. Ali sam se i nakon ovog oporavio. Ali sam na jesen završio kod nekog doktora u bolnici, da mi prepiše neku terapiju. Ali nevolje su ponovo došle početkom dvanaestog mjeseca i kada su mi doktori otkrili da sam negdje nekako pokupio kampilobakteriju. Vjerojatno na poslu. A nekih dva tjedna prije je nisam imao. Tako da mi ova godina isto završava u nekom oporavku od bolesti.

Privatno nisam ništa bolje. Nije bilo ni nemiran život, a ni miran. Ali ne ću se žaliti, jer moglo je biti i gore, ali moglo je biti bolje. Ali ma kako god okrenuo, ispalo je tako kako je ispalo. Te se nadam da će iduća godina biti bolje.

Toliko od mene u ovom postu, čitamo se…

Lijep pozdrav

Crna svjetlost

Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s